Onze persoonlijke service en extra diensten:

Als onze (toekomstige) gast willen wij dat u zorgeloos kunt genieten van uw vakantie. Onze gastvrijheid begint vanaf het allereerste contact. De voorbereidingen voor uw vakantie zijn immers minstens zo belangrijk als uw verblijf en daar helpen wij u graag bij. Of het nu gaat om advies welk vakantie appartement aansluit bij uw wensen of mogelijkheden, uw huurauto of het reserveren van entreetickets voor bijvoorbeeld het Alhambra of El Caminito del Rey. Aarzelt u daarom niet om ons ernaar te vragen.

Op de dag van aankomst zullen wij u persoonlijk verwelkomen. Samen met u lopen we een rondje door het appartement en zullen u de belangrijke dingen uitleggen. Natuurlijk nemen we dan ook Nerja en andere leuke uitstapjes met u door. Ook tijdens uw verblijf kunt u altijd een beroep op ons doen, wij wonen in Nerja op korte afstand van onze appartementen.

Naast onze persoonlijke service bieden wij u een aantal extra services welke van pas kunnen komen wanneer u geen auto wilt huren (taxi service), geen extra koffer wilt boeken (strandlaken huur en/of badkamer pakket) of wanneer u laat (na winkel sluitingstijd) aankomt op Málaga Airport (ontbijt- en/of borrelpakket).

Onderstaand vindt u een overzicht van onze extra diensten. Wanneer u gebruik wilt maken van onze extra diensten kunt u dit aangeven op het reserveringsformulier.

Boodschappenpakket:

In samenwerking met Foodstore Andaluz (een supermarkt met Nederlandse produkten in het centrum van Nerja) kunnen wij ervoor zorgen dat er op de dag van aankomst een boodschappenpakket voor u klaarstaat in het appartement (handig bij een late aankomst). De volgende pakketten zijn voor u samengesteld:

Ontbijtpakket (€16,50):
- halfje vers Hollands brood (wit, bruin of donker)
- doosje eieren (6)
- pakje smeerboter
- potje jam
- gesneden kaas
- 1,5 liter water
- pak snelfilter koffie + filterzakje
- koffiemelk cupjes
- suikerklontjes
- pak jus d´orange

Borrelpakket (€ 11,50):
- flesje wijn (wit, rood of rosé)
- flesje cola
- 2 blikjes Málaga bier
- blokjes Hollandse kaas
- 1,5 liter water
- knabbelnootjes

Strandlaken:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en is bad- en keukenlinnen aanwezig. Strandlakens zijn niet bij de huurprijs van het appartement inbegrepen. Andaluz Apartments verhuurt strandlakens a €7,50 per persoon welke bij aankomst voor u zullen klaarliggen in het appartement.

Taxiservice:
Indien u niet in het bezit bent van een auto kunnen wij voor u het vervoer van en naar Malaga Airport regelen. De kosten hiervoor bedragen €69 per enkele rit (max. 4 personen en 4 koffers) en betaalt u rechtstreeks aan de taxichauffeur. Een taxi voor 5 of meer personen bedraagt €94.

Tussentijdse schoonmaak:
Een tussentijdse schoonmaak is mogelijk tijdens elk verblijf, ongeacht de duur van uw verblijf. Bij een tussentijdse schoonmaak zal ook het keuken-, bed- en badlinnen worden vervangen. De kosten van een tussentijdse schoonmaak bedragen €60 en zal worden uitgevoerd op een door u gewenst tijdstip.