HUURVOORWAARDEN ANDALUZ APARTMENTS

 

Inchecken en uitchecken:

Inchecken is mogelijk vanaf 15:00 uur ´s middags.

Uitchecken is mogelijk tot 10:00 uur ´s ochtends.

Waar mogelijk zal Andaluz Apartments kosteloos flexibele in- en uitchecktijden hanteren in geval van vroege aankomst of laat vertrek. Voor een uitcheck na 12:00 wordt €25 in rekening gebracht.

Roken en huisdieren:

Roken en huisdieren zijn niet toegestaan. Indien wordt geconstateerd dat deze regels niet worden nageleefd zal €100 extra schoonmaakkosten in rekening worden gebracht en behouden wij ons het recht voor u de toegang tot het appartement te weigeren. Er is geen recht op restitutie van eventueel niet benutte vakantiedagen.

Borgsom:

Het betalen van een borgsom (€150) is verplicht. De borgsom dient vooraf te worden voldaan tegelijk met de kosten van het verblijf. Als er geen schade (of vermissing) is geconstateerd aan de woning, inboedel en het linnen zal de borgsom uiterlijk binnen 3 dagen na uitcheck aan u worden terugbetaald op het door u opgegeven rekeningnummer. Het appartement wordt na uw vertrek schoongemaakt en tegelijkertijd gecontroleerd, het is daarom helaas niet mogelijk de borg contant aan u terug te betalen op het moment van uitcheck.

Betaling:

Na bevestiging van uw reservering ontvangt u van ons zo spoedig mogelijk een boekingsbevestiging. U wordt verzocht de totale kosten in 2 termijnen te voldoen.

Een eerste betaling (50%) dient binnen 7 dagen vanaf de datum vermeldt op de boekingsbevestiging in ons bezit te zijn. Het restant (50%) dient uiterlijk binnen 6 weken voor uw aankomst te zijn voldaan. Onder de totale huurprijs wordt verstaan:

 • de huursom van het appartement
 • het keuken-, bed- en badlinnen
 • (normaal) verbruik van water- en elektriciteit
 • airconditioning: 105kW per week gratis van 1 april tot 31 oktober
 • airconditioning: 50kW per week gratis van 1 november tot 31 maart

Bij meerverbruik van de airconditioning wordt €0,25 per kW in rekening gebracht.

Note: Onze lage winterprijzen van 1 november tot 31 maart zijn gebaseerd op het gebruik van de door ons geplaatste gaskachel en een normaal gebruik van elektriciteit (zie bovenstaande voor accommodaties met verwarming via de airconditioning). Indien men gebruik wenst te maken van een (eigen) elektrisch kacheltje zullen, vanwege het hoge verbruik van elektrische kacheltjes, extra kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten zijn afhankelijk van de elektriciteitsrekening van het elektriciteitsbedrijf

Gasflessen zijn niet bij de huurprijs inbegrepen.

Bij niet tijdige betaling van uw reservering behouden wij ons het recht voor de reservering te annuleren zonder recht op teruggaaf van de door u eerder gedane betalingen.

Annulering:

Annuleren is mogelijk. U kunt kosteloos annuleren als u meer dan 3 maanden voor aankomst annuleert. Bij annulering meer dan 6 weken voor aankomst bent u 50% van de totale huurprijs verschuldigd. Bij annulering binnen 6 weken voor aankomst bent u de totale huurprijs verschuldigd. Eerder vertrek uit uw appartement geeft geen recht op (gedeeltelijke) teruggaaf van de huursom. Bij annulering van uw reservering wordt €35 administratiekosten in rekening gebracht.

Er is geen recht op teruggaaf van de totale reissom indien u vanwege overmacht zoals o.a. natuurrampen, ziekten, virussen etc. niet naar Spanje en/of uw appartement kunt afreizen.
Indien deze situatie zich voordoet binnen 6 weken voor aankomst van uw verblijf blijft de verplichting bestaan de volledige reissom te voldoen. Wij adviseren u een goede reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

Maximale bezetting:

Andaluz Apartments is geregistreerd bij de Junta de Andalucía. Onze appartementen zijn gecontroleerd en goedgekeurd voor het maximale aantal gasten zoals vermeldt bij de omschrijving van het appartement. Om een boete, het niet verzekerd zijn bij calamiteiten en het kwijtraken van onze licentie te voorkomen zullen wij bij overschrijding van het maximale toegestane aantal personen helaas genoodzaakt zijn de extra personen de toegang tot het appartement te ontzeggen.

Betreden appartement door Andaluz Apartments:

Andaluz Apartments zal voor het verwisselen van linnen (bij een verblijf van 8 dagen of langer) of voor het oplossen van technische mankementen welke door u zijn gemeld het appartement betreden. Wij zullen u hiervoor om toestemming vragen. Uitsluitend voor zéér dringende zaken waarvoor direct ingrijpen noodzakelijk is zullen wij het appartement betreden zonder uw toestemming maar zullen u daarvan wel direct op de hoogte brengen indien u zelf niet in het appartement aanwezig bent.

Schoonmaakservice:

Het appartement wordt bij aankomst schoon aan u opgeleverd. Tijdens uw verblijf zal het niet worden schoongemaakt. Wanneer u 8 nachten of meer in het appartement verblijft wordt het bedlinnen voor u verschoond (uitgezonderd overwinteraars)

Linnen:

Onze appartementen zijn bij aankomst voorzien van bedlinnen, badlinnen en keukenlinnen. Wij verzoeken u hier zorgvuldig mee om te gaan zodat de gasten na u ook weer gebruik kunnen maken van schoon en fris linnen. Het is niet toegestaan het linnen mee naar buiten te nemen. Eventuele niet verwijderbare hardnekkige vlekken op het linnen zoals o.a. bleekmiddel, make up, haarverf, tatoeage vlekken, nagellak, viltstift, zonnebrandolie of bloedvlekken zullen wij in rekening brengen omdat het linnen dan helaas niet meer bruikbaar is.

De kosten bedragen:

   • dekbedovertrek € 15,00
   • onderlaken/matrasbeschermer € 10,00
   • grote handdoek  € 7,50
   • kleine handdoek / badmat  € 5,00
   • keuken handdoek  € 2,50
   • Parkeren:

    Het complex (MDN01, MDN02, MDN03, MDN04, MDN05, MDN06, MDN07, TOR01, TOR04, TOR05 en TOR07) biedt overdekte parkeerruimte waarvan u kosteloos gebruik kunt maken. U kunt maximaal één auto per appartement parkeren op de daarvoor bestemde plek. Parkeren op een andere plek is niet toegestaan.

    Gemeenschappelijk zwembad:

    Het complex (MDN01, MDN02, MDN03, MDN04, MDN04, MDN05, MDN06, MDN07, TOR01, TOR07, TOR04, TOR05 en TOR10) beschikt over een gemeenschappelijk zwembad.

    U mag hiervan kosteloos gebruik maken. Gebruik van het zwembad is op eigen risico.

    Alle zwembaden zijn seizoensgebonden.

    Reis- en annuleringsverzekering:

    Wij raden al onze gasten aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten in geval van calamiteiten.

    Stilte uren:

    Voor alle appartementen gelden er stilte uren van 23:00 uur – 08:00 uur. Wij verzoeken u vriendelijk deze uren te respecteren. Bij het niet naleven van de stilte uren en er melding is van overlast behouden wij ons het recht voor u de toegang tot het appartement te weigeren.
    Er is geen recht op restitutie van eventueel niet benutte vakantie dagen

    Uitchecken:

    Indien door u gewenst wordt u op de dag van uitcheck persoonlijk gedag gezegd. Vertrekt u voor 10:00 uur dan komen wij de dag ervoor gedag zeggen. Het is niet noodzakelijk de bedden af te halen, handdoeken te wassen of het appartement schoon te maken. Wij verzoeken u echter vriendelijk de keuken leeg op te leveren (geen afval, etenswaren of dranken achterlaten in keukenkastjes en/of koelkast, geen vuilniszakken met afval). In de directe omgeving van het appartement vindt u containers waar u uw afval eenvoudig kunt deponeren. Indien de medewerkers van Andaluz Apartments uw afval moeten afvoeren kunnen mogelijk kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten bedragen €15 per vuilniszak.

    Aansprakelijkheid:

    Andaluz Apartments is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor ongelukken, verwondingen of ziektes die zich voordoen tijdens uw verblijf in of rondom het appartement. Andaluz Apartments is tevens niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor het kwijtraken van persoonlijke bezittingen of kostbaarheden.

    Registratie:

    Andaluz Apartments is geregistreerd bij de Junta de Andalucia onder de nummers A/MA/01388 en A/MA/01504 en in het bezit van het vereiste “libro de quejas”.