HUURVOORWAARDEN ANDALUZ APARTMENTS

Inchecken en uitchecken:
Inchecken is mogelijk vanaf 15:00 uur ́s middags.
Uitchecken is mogelijk tot 10:00 uur ́s ochtends.
Waar mogelijk zal Andaluz Apartments kosteloos flexibele in- en uitchecktijden hanteren in geval van vroege aankomst of laat vertrek.

Roken en huisdieren:
Roken en huisdieren zijn niet toegestaan. Indien wordt geconstateerd dat deze regels niet worden nageleefd zal €100 extra schoonmaakkosten in rekeningen worden gebracht en behouden wij ons het recht voor u de toegang tot het appartement te weigeren. Er is geen recht op restitutie van eventueel niet benutte vakantiedagen.

Borgsom:
Het betalen van een borgsom (€150) is verplicht. De borgsom dient vooraf te worden voldaan tegelijk met de kosten van het verblijf. Als er geen schade
(of vermissing) is geconstateerd aan de woning, inboedel en het linnen zal de borgsom uiterlijk binnen 3 dagen na uitcheck aan u worden terugbetaald op het door u opgegeven rekeningnummer. Het appartement wordt na uw vertrek schoongemaakt en tegelijkertijd gecontroleerd, het is daarom helaas niet mogelijk de borg contant aan u terug te betalen op het moment van uitcheck.

Betaling:
Na bevestiging van uw reservering ontvangt u van ons zo spoedig mogelijk een boekingsbevestiging. U wordt verzocht de totale kosten in 2 termijnen te voldoen.

Een eerste betaling (50%) dient binnen 7 dagen vanaf de datum vermeldt op de faktuur/boekingsbevestiging in ons bezit te zijn..
Het restant (50%) dient uiterlijk binnen 6 weken voor uw aankomst aan ons te zijn voldaan. Onder de totale huurprijs voor het verblijf wordt verstaan:

    • de huursom van het appartement
    • het keuken-, bed- en badlinnen
    • (normaal) verbruik van water- en elektriciteit
    • airconditioning: 50kW per week gratis van 1 april tot 31 oktober (kosten meerverbruik van de airconditioning €0,20 per kW).
    • airconditioning: 20kW per week gratis van 1 november tot 31 maart (kosten meerverbruik van de airconditioning €0,20 per kW).

Note: Onze lage winterprijzen van 1 november tot 31 maart zijn gebaseerd op het gebruik van de door ons geplaatste gaskachel en een normaal gebruik van elektriciteit (zie bovenstaande voor accommodaties met verwarming via de airconditioning). Indien men gebruik wenst te maken van een (eigen) elektrisch kacheltje zullen, vanwege het hoge verbruik van elektrische kacheltjes, extra kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten zijn afhankelijk van de elektriciteitsrekening van het elektriciteitsbedrijf.

Gasflessen (eventueel voor verwarming in de winterperiode) zijn niet in de huurpijs inbegrepen.

Bij niet tijdige betaling van uw reservering behouden wij ons het recht voor de reservering te annuleren.

Annulering:
Annuleren is mogelijk. U kunt kosteloos annuleren als u meer dan 3 maanden voor aankomst annuleert. Bij annulering meer dan 6 weken voor aankomst bent u 50% van de totale huurprijs verschuldigd. Bij annulering binnen 6 weken voor aankomst bent u de totale huurprijs verschuldigd. Eerder vertrek uit uw appartement geeft geen recht op (gedeeltelijke) teruggaaf van de huursom. Bij annulering van uw reservering wordt €35 administratiekosten in rekening gebracht.

Er is geen recht op teruggaaf van de totale reissom indien u vanwege overmacht zoals o.a. natuurrampen, ziekten, virussen etc. niet naar Spanje en/of uw appartement kunt afreizen. Indien deze situatie zich voordoet binnen 6 weken voor aankomst van uw verblijf blijft de verplichting bestaan de volledige reissom te voldoen. Wij adviseren u een goede reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

Maximale bezetting:
Andaluz Apartments is geregistreerd bij de Junta de Andalucía onder de nummers A/MA/01504 en A/MA/01388. Onze appartementen zijn gecontroleerd en goedgekeurd voor het maximale aantal gasten zoals vermeldt bij de omschrijving van het appartement. Om een boete, het niet verzekerd zijn bij calamiteiten en het kwijtraken van onze licentie te voorkomen zullen wij bij overschrijding van het maximale toegestane aantal personen helaas genoodzaakt zijn de extra personen de toegang tot het appartement te ontzeggen.

Schoonmaakservice:
Het appartement wordt bij aankomst schoon aan u opgeleverd. Tijdens uw verblijf zal het niet worden schoongemaakt. Wanneer u 8 nachten of meer in het appartement verblijft wordt het bedlinnen verschoond (geldt niet voor winterseizoen).

Parkeren:
Het complex (MDN01, MDN02, MDN03, MDN04, MDN05, MDN06, MDN07, TOR01, TOR04 en TOR05 en TOR07) biedt overdekte parkeerruimte. U kunt hiervan kosteloos gebruik maken. U kunt maximaal één auto per appartement parkeren op de daarvoor bestemde plek.

Gemeenschappelijk zwembad:
Het complex (MDN01, MDN02, MDN03, MDN04, MDN04, MDN05, MDN06, MDN07, TOR01, TOR04, TOR05, TOR07 en TOR10) beschikt over een seizoensgebonden gemeenschappelijk zwembad. U mag hiervan kosteloos gebruik maken. Gebruik van het zwembad is op eigen risico.

Reis- en annuleringsverzekering:
Wij raden al onze gasten aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten in geval van calamiteiten.

Stilte uren:
Voor alle appartementen gelden er stilte uren van 23:00 uur tot 08:00 uur. Wij verzoeken u vriendelijk deze uren te respecteren. Bij het niet naleven van de stilte uren en er melding is van overlast behouden wij ons het recht voor u de toegang tot het appartement te weigeren. Er is geen recht op restitutie van eventueel niet benutte vakantiedagen.

Uitchecken:
U wordt op de dag van uitcheck persoonlijk gedag gezegd. Wanneer u vroeg vertrekt zullen wij u de dag ervoor gedag komen zeggen. Het is niet noodzakelijk de bedden af te halen, handdoeken te wassen of het appartement schoon te maken. Wij verzoeken u echter vriendelijk de keuken leeg op te leveren (geen afval, etenswaren of dranken achterlaten in keukenkastjes en/of koelkast, geen vuilniszakken met afval). In de directe omgeving van het appartement vindt u afvalcontainers waar u uw afval kunt deponeren. Indien de medewerkers van Andaluz Apartments uw afval moeten afvoeren kunnen mogelijk kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten bedragen €15 per vuilniszak.

Aansprakelijkheid:
Andaluz Apartments is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor ongelukken, verwondingen of ziektes die zich voordoen tijdens uw verblijf in of rondom het appartement. Andaluz Apartments is tevens niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor het kwijtraken van persoonlijke bezittingen of kostbaarheden.

Junta de Andalucía:
Andaluz Apartments staat geregistreerd in het Register van Toerisme "Junta de Andalucía" onder nummers A/MA/01504 en A/MA/01388 en beschikt over het vereiste klachtenboek "libro de quejas".

Share
Share